HJERTERUM

NÆRVÆR, FORDYBELSE & KONTAKT

hjerterum_special_smal_forår

På denne forårsdag inviteres du til at lytte ind din naturlige friskhed, lethed og glæde.

Dagen er en mulighed for at give mere plads til friskhed, enkelhed, renhed i dit sind, krop og hjerte. I det simple kan det der virkeligt er vigtigt og giver mening og bringer glæde få mere plads og fylde.

Kun i det friske møde, kan det trætte og udmattede mødes rent som det er. Ligesom vi i kontakten til det der er evigt let, nænsomt og blødt kan tillade det tunge, hårde og rigide i os fuldt ud.
Kun i den fulde tilladen skabes balance og vi kan fyldes af en stille flydende fri glæde.

På denne særlige hjerterumsaften har vi besøg af sanger, sangskriver og komponist Kristian Thorsager, som med sang og musik direkte fra hjertet, sender vibrationer af nærvær og kærlighed direkte til alle celler i kroppen, mens du hviler. Aftenen afsluttes med fælles Chant med Kristian.

Ved dette event vil du blive guidet gennem en vekslen mellem: meditation, åndedrætsopmærksomhed, enquiery, fluid bodybowflow, concious touch, eyegazing, chant, og hvile til koncert med Kristian.

Pris: 475.- Betal via Mobile Pay på nummer 60103 -skriv Forår i kommentarfeltet.

Kom i god tid, og medbring lunt tøj og notesbog.

3 aftener med fokus på at skabe hjerterum for dig selv og andre

Når vi har hjerterum kan vi møde os selv og andre fordomsfrit, åbent og varmt inkluderende.
Meditation er et fantastisk redskab og en måde at være i livet på – en måde at træne og vende
hjem i at være hjerteligt med det der er, lige som det er. I meditation oplever vi, at vi ikke behøver at stræbe efter nogen tilstand eller lukke andre ude, at intet behøver at blive forandret lige nu når alt mødes venligt, let og klart. Med tiden kan meditativ hjertelig vågenhed blive en måde at være på i livet, hvor vi lettere rummer os selv og hinanden og derved bedre kan fokusere på det, der er væsentligt for os i livet.

Aftenen starter med guidet meditation, hvor vi lander i fælles stilhed. Meditationen kan enten være siddende eller i bevægelse. Derefter er aftenen en vekslen mellem relaxation, enquiery, eyegazing, frit flow, breathing, meditation, lytten, musik, chant, mantra og sharing.
Alle kan være med uanset meditationserfaring.
Medbring evt. egen meditationspude og tæppe/sjal.

LR-0014

Ditte Bykærholm Nielsen har undervist i yoga siden 2009, og underviser workshops og kurser i bowspring, bowstorative og at undervise fra hjertet i Danmark og Scandinavien . Hun har beskæftiget sig med meditation, undervisning, pædagogik og psykologi de sidste 20 år.

"Med bowspring og meditation er jeg særligt optaget af hvor lidt vi behøver at anstrenge os fysisk og mentalt, for blot at være os selv og holde af os selv. Min undervisning i meditation er inspireret af uddannelser og kurser med især Sally Kempton, og Madhurima Rigtrup. I undervisningen vægter jeg sensitivitet, venlighed, nærvær og vågenhed lige såvel som alignment, glæde og power. Jeg væver altid tematiske snakke ind, der går direkte til hjertet og hverdagslivet. Jeg krydrer ligeledes undervisningen med viden og erfaring fra min passion for myter, poesi, meditation, ayurveda og levet liv."

Datoer & Billet

søndag d. 27. januar
søndag d. 24. februar
søndag d. 28/ april

tid: 19:00 – 21:00

Pris: 200,- pr. aften, eller 500,- for 3 aftener

Køb billet via dette 5 cifrede mobilepay-nr.: 60103

Skriv navn og dato for den pågældende aften eller navn og "3 hjerterumsaftener".

Sted: Physioga, Prinsesse Maries Alle 17, 1908 Frederiksberg C

Din mobile Pay-kvittering er din billet.

Kripa Yoga, v. Ditte Bykærholm Nielsen, CVR: 34823863

mail@dittebykaerholm.dk