HJERTERUM

NÆRVÆR, FORDYBELSE & KONTAKT

3 aftener med fokus på at skabe hjerterum for dig selv og andre

Når vi har hjerterum kan vi møde os selv og andre fordomsfrit, åbent og varmt inkluderende.
Meditation er et fantastisk redskab og en måde at være i livet på – en måde at træne og vende
hjem i at være hjerteligt med det der er, lige som det er. I meditation oplever vi, at vi ikke behøver at stræbe efter nogen tilstand eller lukke andre ude, at intet behøver at blive forandret lige nu når alt mødes venligt, let og klart. Med tiden kan meditativ hjertelig vågenhed blive en måde at være på i livet, hvor vi lettere rummer os selv og hinanden og derved bedre kan fokusere på det, der er væsentligt for os i livet.

Aftenen starter med guidet meditation, hvor vi lander i fælles stilhed. Meditationen kan enten være siddende eller i bevægelse. Derefter er aftenen en vekslen mellem relaxation, enquiery, eyegazing, frit flow, breathing, meditation, lytten, musik, chant, mantra og sharing.
Alle kan være med uanset meditationserfaring.
Medbring evt. egen meditationspude og tæppe/sjal.

LR-0014

Ditte Bykærholm Nielsen har undervist i yoga siden 2009, og underviser workshops og kurser i bowspring, bowstorative og at undervise fra hjertet i Danmark og Scandinavien . Hun har beskæftiget sig med meditation, undervisning, pædagogik og psykologi de sidste 20 år.

"Med bowspring og meditation er jeg særligt optaget af hvor lidt vi behøver at anstrenge os fysisk og mentalt, for blot at være os selv og holde af os selv. Min undervisning i meditation er inspireret af uddannelser og kurser med især Sally Kempton, og Madhurima Rigtrup. I undervisningen vægter jeg sensitivitet, venlighed, nærvær og vågenhed lige såvel som alignment, glæde og power. Jeg væver altid tematiske snakke ind, der går direkte til hjertet og hverdagslivet. Jeg krydrer ligeledes undervisningen med viden og erfaring fra min passion for myter, poesi, meditation, ayurveda og levet liv."

Datoer & Billet

søndag d. 29. september
søndag d. 27. oktober
søndag d. 01/ december

tid: 15:30 – 17:30

Pris: 200,- pr. aften, eller 500,- for 3 aftener

Køb billet via dette 5 cifrede mobilepay-nr.: 60103

Skriv navn og dato for den pågældende aften eller navn og "3 hjerterumsaftener".
Drop in på dagen er muligt.

Sted: Physioga, Prinsesse Maries Alle 17, 1908 Frederiksberg C

Din mobile Pay-kvittering er din billet.

Kripa Yoga, v. Ditte Bykærholm Nielsen, CVR: 34823863

mail@dittebykaerholm.dk