Bowspring er en dynamisk mind/body træningsform for hele kroppen. Bowspring optimerer din kropsholdning og bevægelsesmønstre i alle livets aktiviteter såsom at sidde, gå, løbe, hoppe samt i alle typer af sport. Der arbejdes med tonus af hele kroppen, som giver en en oplevelse af at bevæge sig med lethed og uden overbelastning. I Bowspring reetableres og opretholdes rygsøjlens naturlige kurver i alle stillinger, bevægelser, jumps og bounce. Det tilstræbes at træne alle sider af kroppen ligeligt. Bowspring optimerer din evne til at fokusere og bevæge dig venligt, sensitivt og mindfuldt. Den giver dig på en gang styrke og øget sensitivitet i kroppen samt klarhed og vågenhed sindet. Derudover trænes evnen til at åbne til hjertets medfølelse.

I træningen bevæger man sig i alle retninger fra liggende, stående, siddende og omvendte stillinger. Man bouncer og jumper med let og fuldt åbent bryst, toning af hele kroppen, let bøjede knæ, lette hæle, flexede hofter og ikke mindst tonede løftede balder.Alle stillinger og bevægelser træner hele kroppen. Med bowspring har du mulighed for at ændre din kropsholdning og opdage hvordan du vanemæssigt og ikke altid hensigtsmæssigt sidder, står, går og ligger og bevæger dig.
Bowspring er tilgængeligt for alle kroppe i alle aldre.

Du vil opleve dig let, springy, goundet, som et samlet hele, mindfuld, sensitiv, venlig, stærk, dynmsisk og organisk kurvet i din holdning.

HER KAN DU LAVE BOWSPRING MED MIG:

HER KAN DU LÆSE MERE OM BOWSPRING: